Monday, March 7, 2011

Jawatan Kosong di FINAS


1. PEGAWAI TADBIR – N41
2. PENOLONG JURUTERA – J29
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR – N27
4. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA – N27
5. PEMBANTU PENGUATKUASA – N17
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) - N17
7. PEMANDU KENDERAAN – R3


CARA MEMOHON

(a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang PKFNM 1/96 yang boleh diperolehi secara percuma dari Unit Pengurusan Sumber Manusia, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia, Kompleks Studio Merdeka, Jalan Hulu Kelang, 68000 Ampang, Selangor (Tel: 03-41041300) atau dari laman web http://www.finas.gov.my. Borang salinan pendua boleh digunakan.

(b) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan 'resume' dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan Sijil Kelahiran, salinan Kad Pengenalan, salinan Sijil Persekolahan dan kelulusan serta dokumen-dokumen lain yang berkaitan. Semua salinan dokumen mesti disahkan.

ALAMAT DAN TARIKH TUTUP PERMOHONAN

(a) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dengan menulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul surat dengan HURUF BESAR dan dialamatkan kepada :

Ketua Pengarah
Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia
Kompleks Studio Merdeka, Jalan Hulu Kelang
68000 Ampang, Selangor
(u.p.: Unit Pengurusan Sumber Manusia)

(b) Tarikh tutup: 21 Mac 2011 



Wednesday, March 2, 2011

Wajah Big Star Dulu & Kini Bhg. 2


Ha ha ha... seperti yang dijanjikan ade lagi entri yang bakal membongkar asal-usul big star especially yang dari Hollywood ni la... bukan nak aib kan dia pun..nak tunjuk camne diorang improved dari  rupa, fizikal dan style diorang selain dari susah..sampai jadi kayo-rayo... ha maleh nak taip byk2... layan...



Beyonce...err totally lain..dulu muka geng nasyid


Johnny Depp ni makin tua lagi ensem...geram mak...


Aduh...20 tahun dulu kalau Katie Holmes tgk..sorry arr En. Tom Cruise




Angelina Jolie...cute dowwhh...tp pic kanan ni mcm plastik je..


Ma bro...Snoop Dog..ahaha confirm Pengawas Pusat Sumber



Leonardo De Caprio...no komen




Modonna...dia memang tak fake..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
wordpress hosting