Sunday, October 16, 2011

Handset dan Phone2 yang Rare.....pernah ada dalam kamus hidup aku

Wazzap......

Skarang hidup takde la senang...tapi bila aku tenung henset aku...aku terkenang bahawa ukuran hidup kita masa mula2 nak belajar hidup sampai la beberapa fasa, perbezaannya adalah Handset.. nah... ce tengok... mungkin ade yang tesenyum..mungkin ade yang pakai lagi dan mungkin ade yang nak cari balik hahaha...

Ini memang Legend.....

Ni la fon aku yang pertama...nyesalnye aku jual





Ni dah start Revolusi Nokia ujung 90an..bezanya cara
nak taip SMS
2nd fon aku...harga dia RM499...pau duit mak aku haha


ni aku x penah pakai...kwn2 ramai yg pakai coz ade game tembak2
Sementara tu ade member aku pakai ni awal thn
2000, yg gempak dia boleh jd remote tv..
ni la hasil PTPTN hehe...Butterfly..kecik lg begaya tp bkn taste
aku.



Nah..setelah butterfly aku pakai 2 bulan..aku downgrade fon dgn beli Nokia  7series ni..fuh style...cuma antenna tekeluar dr poket..







tak lame pas tu Nokia dah hasilkan CameraPhone.. 2 sem ikat perut dapatkan 3650 ni..eh yeke.. rm1200.. 1st ade SD card







Kenapa tetiba ade fon Phillips Twist Otai ni...haha fon aku rosak kat 2 bulan hantar O'connor.. member kasi pinjam fon ni..adesss..kelemahan dia baca sms sekali lalu.. kalu telepas tuggu lagi..













 tapi sebelum tu ni la Nokia yg pertama ada built in camera..dah la tu sliding..tp x jadi beli
sbb built in memory





woo yg ni aku kagum gak.. ni O2 yg guna window platform, sangat gempak masa ni sbb dia pakai joystik mcm PS game














 Yang lain-lain ni aku x pernah pakai...tapi aku tau kewujudan fon ni...
























Err..yang ni...belum ade dalam kamus...mane la aku nak rompak beli fon ni.. geram siuuttt..













Saturday, July 30, 2011

Hahh!! STAR WARS Behind The Scene ??

Pergh..lama tak update blog aku ni..bukak2 dah besawang laman sesawang nih..sibuk skit la dgn hal hal duniawi beberapa bulan lepas.. ni aku nak kongsi pic2 hot Behind The Scene of Star Wars Movie..sape x tau citer ni kan?? dari kecik aku dok tetanya tanya macam mana la George Lucas buat filem yang gila babas superb dan luar dari imaginasi org lain..tapi pic2 ni x semua mendedahkan teknik2 penghasilan filem...tapi ada beberapa yang akan membuatkan korang bekata...Owh..gitu rupenye... k lah enjoy..






















hmm...lepas tengok pic2 ni aku rasa mcm dah lengkap knowledge pasal Star Wars... cuma belum dapat footage the making je lagi... k kalau dapat aku share..see ya......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
wordpress hosting