Tuesday, December 28, 2010

Malaysia vs Indonesia

Sentap aku petang tadi bila officemate cakap game esok tak jadi dekat Stadium Bung Karno... apsal? ada piket ke ? ancaman keselamatan ke?? betembung konsert Ariel & Peterpan ke? stadium tu renovate tambah owning ke? x pun ade stadium yg lebih canggih yg boleh detect Laser cap Uptown  kot??? itulah persoalan yang bermain di fikiranku....pehh mcm aku idup dlm Blues punye ayat hehehe... dengan selamba bangkai officemate aku cakap... game tu dah tukar venue...venue dia kat stadium "Bung Mokhtar" cittttt...   buang space aku je memikirkan situasi getir tadi.


Apa2 pun aku rasa Malaysia akan main bertahan...kalau nak enjoy tengok game mcm hari Ahad tu takde la kot.  Tapi sure Malaysia bole menang dont worry la... sebab aku dah cakap besar dekat mamat kantin opis aku yang berasal dari negara "Bung" nih... esok keeper Malaysia ape kenamanya tu takkan gentar dong...karena dia udah di bekal sama Spek cap Uptown yang ada UV Protactornya... tapi kalau kalah sok... susah la aku nak oder air erkkk..  ok Syabas MALAYSIA....... dan Semoga Berjaya buat Ashraf Sinclair... tido luar la lu bro...

Monday, December 27, 2010

KLIMS 2010









KLIMS 2010 telah pun melabuhkan tirai pada 12 Nov 2010. Kali ini memang bertambah baik berbanding tahun lepas dan banyak Company-company Automotif ambil bahagian...dan yang paling menarik tahun ni banyak mengenengahkan Teknologi Hijau atau Green Tech. demi meminimakan pencemaran alam melalui Kereta. Pengeluar Kereta negara, Proton turut mempamerkan kereta-kereta prototaip diantaranya Tuah, Lekir dan Jebat.. Kenderaan Hybrid pertama negara di pamerkan kali ini dengan membawa nama "Proton Emas".  Ok ni la serba-sedikit utk tatapan rakan2 yg x sempat ke sana...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
wordpress hosting