Tuesday, December 28, 2010

Malaysia vs Indonesia

Sentap aku petang tadi bila officemate cakap game esok tak jadi dekat Stadium Bung Karno... apsal? ada piket ke ? ancaman keselamatan ke?? betembung konsert Ariel & Peterpan ke? stadium tu renovate tambah owning ke? x pun ade stadium yg lebih canggih yg boleh detect Laser cap Uptown  kot??? itulah persoalan yang bermain di fikiranku....pehh mcm aku idup dlm Blues punye ayat hehehe... dengan selamba bangkai officemate aku cakap... game tu dah tukar venue...venue dia kat stadium "Bung Mokhtar" cittttt...   buang space aku je memikirkan situasi getir tadi.


Apa2 pun aku rasa Malaysia akan main bertahan...kalau nak enjoy tengok game mcm hari Ahad tu takde la kot.  Tapi sure Malaysia bole menang dont worry la... sebab aku dah cakap besar dekat mamat kantin opis aku yang berasal dari negara "Bung" nih... esok keeper Malaysia ape kenamanya tu takkan gentar dong...karena dia udah di bekal sama Spek cap Uptown yang ada UV Protactornya... tapi kalau kalah sok... susah la aku nak oder air erkkk..  ok Syabas MALAYSIA....... dan Semoga Berjaya buat Ashraf Sinclair... tido luar la lu bro...

3 comments:

Yatie Ahmad said...

pehh...tahniah la jas ko pun dah bukak blog gara2 bola ni ek huhuhu...

Jasmaidy Aroff said...

hehe tq yatie...

syaza said...

bila nak masuk iklan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
wordpress hosting